Gruja Petrol

Classen 023: Prodaja i ugradnja kvalitetnog laminata

Classen 023 je sa dva prodajna mesta, u Žitištu i Aradcu, postao prepoznatljiv po prodaji i ugradnji kvalitetnog laminata.

Ovde možete pronaći idealan laminat za vašu kuću, stan ili poslovni prostor, a u ponudi su podne podloge od različitog materijala, teksture, boje i različitog izgleda.

Na teritoriji naše opštine firma Classen 023 vrši prodaju i ugradnju laminata već dve godine, sa više od 200 uspešno završenih i opremljenih objekata i mnogo zadovoljnih kupaca.

U asortimanu poseduju laminate 1A i 1B klase, a cene zavise od klase, dezena, proizvođača, debljine (6,7,8,10,12,14mm) a takođe vrše profesionalnu ugradnju brzo i povoljno.

Cene: 1B od 350-600 rsd | 1A od 600-1200 rsd m2.

U specijalnoj ponudi je laminat 8 mm od 450 din.

NEMAČKI KVALITET

Classen laminati poseduju nemački kvalitet – izuzetno su otporni na: udarce, habanje, ogrebotine, vlagu, ne isupuštaju štetne gasove, izuzetno ih je teško zapaliti…

PREDNOSTI LAMINATA U ODNOSU NA PARKET

Laminat predstavlja podnu oblogu modernog, elegantnog izgleda, koja je cenovno mnogo pristupačnija od klasičnog parketa. U ovom slučaju, jeftinije ne znači manje lepo, manje kvalitetno niti manje dugotrajno!

Proleće nam se bliži, a to je idealno vreme za zamenu starog laminata ili postavljanje novog.

KONTAKT

Telefon: 069 133 84 74

Žitište, Cara Dušana br. 25.

Aradac, Đure Jakšića br. 30.

Više informacija na fb stranici Classen 023

Comments powered by CComment