Gruja Petrol

Begej u punom pogonu

Fudbaleri Begeja pod rukovodstvom dosadašnjeg trenera Marka Guteše započeli su pripreme za narednu sezonu, prošle subote i svaki dan naporno rade na treninzima kako bi se što bolje pripremili za novu sezonu u Vojvođanskoj ligi. Odigrali su i prvu kontrolnu utakmicu u Česteregu koju su dobili sa 5 : 2, a u subotu gost Begeja će biti Borac iz Šajkaša.

Dosadašnji predsednik Begeja Borko Кukolj podneo je ostavku koju je obrazložio zdravstvenim razlozima, a na njegovo mesto izabran je Bojan Miholjčić koji ima obaveze da nastavi gde je njegov prethodnik stao, a to je, da zajedno sa ostalim članovima rukovodstva, stvori uslove da se ekipa Begeja u novom prvenstvu bori za sam vrh kako je to u planskim zadacima predviđeno.

Novi predsednik kluba je pozdravljajući sve igrače napaomenuo da je njihova obaveza da se što bolje pripreme, jer je cilj kluba borba za prvo mesto, a to zahteva i izuzetno dobru pripremljenost. Rukovodstvo kluba će nastojati da se ekipa igrački još pojača kako bi ekipa bila spremna za sve prvenstvene izazove.

Od prethodnog sastava ekipu za sada niko nije napustio, a među kandidatima koji vredno rade ima i novajlija, ali u klubu ne žele da o tome pričaju dok se ne završe i svi papiri oko dolaska novih igrača.

-U svakom slučaju bićemo znatno jači nego u prethodnom prvenstvu. Dovešćemo samo one igrače koji će predstavljati pojačanja, rekao je član rukovodstva Milan Novak.

Comments powered by CComment