Gruja Petrol

Košarkaši Svetog Đorđa žele da naprave još jednu senzaciju i dođu do finala Kupa Srbije

Prilika za novi možda i najveći košarkaški spektakl zakazan je za utorak 11. decembra u 20:30h gde u Žitište u okviru Kupa KSS gostuje "Zdravlje" iz Leskovca koji je član druge lige Srbije.
 
Gosti iz saveznog ranga takmičenja su favoriti na meču ali to je samo dodatni motiv košarkašima Svetog Đorđa da uz pomoć publike predvođene "Boxerima" naprave još jednu senzaciju i dođu se na korak do finala Kupa Srbije i finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Rukovodstvo kluba poziva sve ljubitelje košarke da dođu na meč i daju podršku ekipi da se ostvari najveći uspeh.
 
U subotu 8. decembra u derbiju prvog dela prvenstva 1MRL KSV košarkaši Svetog Đorđa savladali su ekipu"Mladost Veternik" rezultatom 74:70. Sam podatak da su mesta u sali bila zauzeta 45 minuta pred meč govori o ambijentu koji je stvoren za ovaj meč. Prepuna sala ,ogromna pozitivna energija , vrhunska igra ,fenomenalna podrška domaćinu ,odlične sudije i korektno ponašanje svih aktera obeležje su ovog košarkaškog spektakla. Izuzetno spremna gostujuća ekipa pružila je žestok otpor "Svecima" ali nedovoljan da se ostvari pobeda. Žitištani su nastupili u sastavu: Đokić ,Šuput ,Krstanović 6 ,Čuč 20 ,Ostojić 11 ,Vulin 7 ,Stanić 3 ,Tomić 24 ,Trivunović ,Miljanić ,Pavlović ,Ugrčić 3. "Sveti Đorđe" zauzima prvo mesto sa svih 11 pobeda a u sledećem 12. kolu gostuje u Sremskoj Mitrovici domaćoj ekipi "Srem".
 
Svim zainteresovanima koji nisu u mogućnosti da prisustvuju večerašnjem događaju omogućili smo prenos uživo. Utakmica počenje u 20.30 časova a samim tim bićete u mogućnosti da gledate utakmicu uživo.

Comments powered by CComment