Gruja Petrol

Svetac sa vrhunskom igrom i prepunom salom došao do pobede

Još jedna senzacija na košarkaškoj mapi Srbije režirana je u utorak uveče u punoj dvorani uz podršku fenomenalnih "Boxera" gde je "Sveti Đorđe" iz Kup takmičenja KSS eliminisao ekipu iz samog vrha saveznog takmičenja "Zdravlje" iz Leskovca.

Iskusni gosti sa poznatim igračima vodili su jednog momenta i sa većom razlikom ali domaća ekipa nošena frenetičnom podrškom publike uspela je da preokrene meč u svoju korist i zasluženo pobedi.Treba reći i činjenicu pošto je utakmica direktno prenošena veliki broj onih kojima ie Žitište u srcu gledalo je meč iz svih krajeva iz Srbije ,Amerike ,Australije ,Kanade Škotske ,Bugarske a ovom prilikom svi iz kluba se zahvaljuju i na toj podršci.

Žitištani su nastupili u sastavu : Đokić 8 ,Šuput ,Krstanović 5 ,Čuč 21 ,Ostojić 14 ,Vulin 2 ,Stanić 7 ,Tomić 22 ,Trivunović ,Miljanić ,Pavlović ,Ugrčić . Ova košarkaška bajka je dobila epilog , 25. ili 26. decembra u Žitište stiže "Vojvodina" iz Novog Sada ekipa iz prve lige Srbije gde "Svetac" ako pobedi igra u finalu kupa Srbije gde bi se sastao sa "Novim Pazarom" a meč bi se igrao u Žitištu !!!

Pobeda nad Vojvodinom bi donela i učešće u finalnom turniru Kupa "Radivoja Koraća" koje bi se igralo verovatno u Zrenjaninu gde bi učestvovalo šest ekipa iz ABA lige i finalisti kupa Srbije.

Comments powered by CComment