Gruja Petrol

Otvoren renovirani PerSu market u Novom Sadu

U petak 22. septembra od 9h, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Novom Sadu na adresi Rumenačkiput 17,ugodniji za kupovinu i sa još boljom ponudom. Komšije na otvaranju bile su u prilici da uživaju u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka, od domaćih Belkino i Delikato proizvoda do kafe i peciva.
 
 
“Ovaj market, u prostoru od preko 110 m2, nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 2.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih, uključujući sveže ispečen hleb ipecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće.“ – poručuju iz PerSu marketa.
 
 
Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja,  te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustma, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.
 
 
Podsećamo da su se PerSu marketi, priključili inicijativi Vlade Republike Srbije za borbu protiv inflacije i olakšavanje svakodnevnog života građanima. U skladu sa ovom inicijativom, PerSu marketi snizili su cene ključnih namirnica i istakli ih posebnim oznakama "Bolja cena". Ovo je samo dodatakna aktivnosti koje je PerSu preduzeo u borbi protiv inflacije. Nedavno je ovaj lanac snizio cene 5000 artikala za i do 30% i uveo “Uvek SuPer cenu” koja predstavlja niže redovne cene određenih artikala.“ Uvek SuPer cena” broji preko 600 proizvoda i iz kompanije ističu da rade svakodnevno na proširenju asortimana u okviru ove kategorije.
 
 
PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade.Trgovačku delatnost obavljaju u 173 maloprodajna objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 780 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs

Comments powered by CComment