Gruja Petrol

Počinje velika humanitarna akcija PerSu marketa ''Topli dinar''

U duhu zajedništva i brige za one kojima je podrška najpotrebnija, PerSu marketi i ove godine ponosno najavljuju početak velike humanitarne akcije pod nazivom „Topli dinar“, koja će započeti 1. septembra i trajati tokom čitavog meseca.

Počev od ove godine, akcija će se realizovati mesec dana ranije kako bi već u prvim danima oktobra, ugrožene porodice, dobile potreban ogrev i bile spremne za dolazak hladnih jesenjih dana. Tokom septembra, od svakog računa ostvarenog u PerSu marketima, biće odvojen po jedan dinar kako bi se od prikupljenih sredstava, kupio ogrev za 100 porodica kojima je ova pomoć preko potrebna. Ove godine akciju su podržale kompanije Dijamant, Imlek, Gand kafa, Marbo i myWorld.

„Već devetu godinu zaredom organizujemo humanitarnu akciju „Topli dinar“, unoseći toplinu u domove socijalno ugroženih komšija. Do sada smo, zajedno sa našim sugrađanima i prijateljima akcije, uspeli da ugrejemo 825 domova. Verujemo da taj broj može biti i veći, ukoliko se još više sugrađana odazove našem pozivu i doprinese svojom kupovinom. Tokom septembra, svaki račun ostvaren u PerSu marketima, predstavlja korak bliže ka tome da više porodica u našoj zajednici ima siguran ogrev tokom zime“, ističu iz PerSu marketa.

Ova humanitarna akcija ima za cilj da pruži direktnu i transparentnu pomoć najugroženijim građanima, istovremeno doprinoseći boljoj budućnosti za celu zajednicu.

Comments powered by CComment