Gruja Petrol

PerSu marketi prijatelji Korzo festa

Kao kompanija koja se već dugi niz godina posvećuje podršci lokalnim zajednicama, PerSu marketi su ponosni što mogu biti deo ovog uzbudljivog događaja koji slavi dečiju kreativnost, igru i zabavu.

Korzo fest je jedinstvena manifestacija koja okuplja veliki broj dece i njihovih porodica iz Zrenjanina i šire okoline. Održava se na korzo šetalištu u centru grada, pružajući deci priliku da se izraze kroz umetnost, sport, muziku i mnoge druge aktivnosti, stvarajući tako nezaboravne trenutke.

„PerSu marketi su posvećeni unapređenju života zajednica u kojima posluju, posebno kada je reč o deci. Kao deo korporativne odgovornosti, podržavamo inicijative koje podstiču razvoj dece, stvaraju srećne trenutke i grade trajne uspomene. Naš cilj je da deci pružimo nezaboravno iskustvo i da podržimo njihovu maštu i kreativnost.“ – poručuju iz PerSu marketa.

Pozivamo sve roditelje, bake, deke i sve ljude dobre volje da nam se pridruže i uživaju u bogatom programu koji je pripremljen za decu svih uzrasta. Više o programu na Raspored programa korzo fest. Budite deo ove SuPer dečije avanture i
zajedno sa nama stvarajte uspomene koje će deci ostati zauvek u srcu.

Comments powered by CComment