Gruja Petrol

Andreja stvara bajku različitim crtežima na noktima

Žitište i njegova okolina imaju nekog ko ume da crta po noktima i stvara bajku. Andreja Tot ima sedamnaest godina i dolazi iz Srpskog Itebeja, ide u četvrti razred srednje škole i odličan je đak, svoje vreme, pored privatnih i školskih obaveza, voli da provodi u svom malom salonu i da stvara bajku različitim crtežima na noktima.

Andreja je samouka od svoje trinaeste godine i isprobavala je različite stvari na sebi a onda je odlučila da ode na kurs i postane ono što istinski želi. Trenutno je na online virtuelnom sajmu gde prati razna predavanja i usavršava se, ali se tu neće zaustaviti već planira razne kurseve i ulaganja da postane najbolja u onome o čemu sanja.

Crtanja na noktima se malo i plašila jer na papiru nije bas tako dobra, dok nije pokušala i uradila svoj prvi nail art nakon čega je birala sve teže i teže.

Njen radni dan započinje ustajanjem u 5h spremanjem i odlaskom na stanicu pa u školu gde bude dobar deo dana a zatim se vraća kuci u 15h, nakon čega odlazi u salon u 16h i završava u 20h, nakon toga uzima da obavim školske obaveze ako ih ima, a zatim posveti pažnju najbližima uz večeru i završava svoj dan negde oko 23h.

Sa svojih sedamnaest godina dokazala je mladi mogu sve ako to stvarno želimo i ulažu trud u svoje snove.

 

Comments powered by CComment