Gruja Petrol

Miholjski susreti sela - Foto reportaža prvog dana manifestacije

Miholjski susreti sela manifestacija pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o selu održava se 5 i 6. avgusta u Ravnom Topolovcu.

Cilj ovog Programa jе obogaćеnjе društvеnog i sportskog života stanovnika u sеlima, nеgovanjе tradicionalnog načina života i kulturno – istorijskog naslеđa.

Tokom prvog dana manifestacije održana je fudbalska utakmica na stadionu između FK Omladinac - Veterani kluba, gde je pobedila sadašnja ekipa Omladinca rezultatom 1:0. Za Omladinac nastupali su Mičeta, Ivanov, Radulović, Ćirovski, Rajlić, Rajkov, Džemailovski, Novaković Uroš, Novaković Njegoš, Mihajlović, Pavlović, Mandić, Borikić, Romanov, Subičin i Stajić. Za veterene nastupali su Taseski, Jovanović, Stanić, Kuzman, Pudar, Gavrić, Vujičić, Domazet, Ivanović, Simić, Đuričić i Karakaš

U 18 časova održan je turnir u malom fudbalu za decu. Nastupilo je četiri ekipe, iz Žitišta, Srpskog Itebeja, Banatskog Dvora i Ravnog Topolovca. Prvo mesto osvojila su deca iz Srpskog Itebeja, drugi su bili iz Ravnog Topolovca dok je treće mesto osvojila ekipa iz Banatskog Dvora.

Od 21.30h program se nastavlja u centru uz Loco loco bend i DJ Marka Stjepanovića.

Program za naredni dan:

6. avgust, Subota

09:00 - 11:00 - Prijava za kuvanje

09:00 - 11:00 - Proverite vaše zdravlje

10:00 - 19:00 - Turnir u odbojci na pesku

11:00 - 16:00 - Izložba domaćih proizvoda

15:00 - Uzimanje uzoraka

16:00 - Proglašenje pobednika

17:30 - 19:00 - Zabavni dečiji program

20:30 Muzički program

- Grupa VIS SIMPLONI

- DJ Marko Stjepanović

- SANJA ĐORĐEVIĆ

Comments powered by CComment