Gruja Petrol

PerSu dečji program na Danima piva

I ove godine Zrenjanin je krajem avgusta slavio ljubav prema pivu, ali i druženje i zajedničke trenutke. U okviru manifestacije Dani piva, na više lokacija u gradu dešavali su se različiti kulturni i zabavni programi u kojima su uživali svi sugrađani, ali i mnogi gosti grada.

PerSu kao jedna od najpoznatijih porodičnih kompanija u Vojvodini, na ovoj manifestaciji već godinama organizuje sjajan program za najmlađe. Dok roditelji uživaju u pivu i muzici, PerSu kreira magiju za najmlađe.


Čuvena ulica kišobrana, Gimnazijska ulica, ponovo je pretvorena u PerSu dečju ulicu. Devojčice i dečaci su u četvrtak 26.08. imali priliku da pogledaju predstavu „Potraga za krilima“, da uživaju u animacijama Dino parka, žonglera i raznih drugih animatora. Nakon toga, u petak i subotu, zbog loših vremenskih uslova, program je premešten u Kulturni centar, gde takođe nije manjkalo dobre atmosfere. Deca su uživala u plesnom takmičenju i nastupu popularnog orkestra „Frenk Sinatra“, a u subotu su se družili sa svojim omiljenim influenserima, Suarezom i Lukom Čolakom.


PerSu marketi će nastaviti da budu tu za porodicu, komšije i najmlađe, kako bismo zajedno kreirali najlepše uspomene.


Comments powered by CComment