Gruja Petrol

Atila Pataji proizvodi najslađe šargarepe u Srbiji

Atila Pataji, vlasnik porodične firme „Carrots“ se zajedno sa svojim bratom već 25 godina bavi povrtarskim poslom na oko 50 hektara zemlje na otvorenom polju za koje kažu da daje najslađe šargarepe u Srbiji.

Preduzeće “Carrots” doo osnovano je 2013. godine sa sedištem u Novom Itebeju. Primarna delatnost im je proizvodnja korenastog povrća kao i otkup, prodaja i distribucija na veliko. Bave se proizvodnjom šargarepe, celera, paštrnaka... Pored toga što im je osnovno tržište rada Vojvodina preduzeće uspešno uspeva da izveze svoje proizvode i za Mađarsku i Rumuniju.

“Osiguranjem svežine i kvaliteta proizvoda po visokim “Lidl” standardima kao i posedovanjem traženih sertifikata, ostvarena je izuzetna saradnja i jako smo ponosni što smo direktni dobavljači tako velikom trgovinskom lancu kao što je Lidl”, rekao je za naš portal Atila Patai vlasnik “Carrots” doo, i dodaje: "Iz Novog Itebeja u prodavnice Lidla vršimo isporuku oko 10 hiljada pakovanja povrća za supu i 5 tona cvekle na nedeljnom nivou sa tendencijom rasta kako se bude širio lanac Lidl prodavnica".  

Comments powered by CComment