Gruja Petrol

Otvorena škola košarke u Žitištu

Posle niza godina u kojim je košarkaški klub Sveti Đorđe beležio epske rezultate spomenimo finalni turnir Kupa Radivoja Koraća, finale Kupa Vojvodine, finale Kupa Srbije, učešće u saveznom rangu takmičenja, u Žitištu je otvorena škola košarke za dečake od 2012. do 2016. godišta.

Za trenera je postavljen Vladimir Kurbalija a njegov pomoćnik je Mirko Kurdulija. U veličanstvenom ambijentu sa preko 30 košarkaša uz prisustvo roditelja mali košarkaši su odradili svoj prvi trening koji je obilovao sa mnoštvo vežbi i igrica koje su strudiozno spremili treneri.

Ovaj projekat se spremao već četiri meseca i sad je pokrenut. Na inicijativu nekoliko košarkaških zaljubljenika, roditelja i sponzora krenuli smo sa radom i mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan odzivom košarkaša. Laborat je studiozno pripremljen tako da je sve pokriveno od termina, trenera, finansija i ostalih stavki. Zahvalio bi se svima koji su pomogli ovu ideju i pozivam i drugu decu da nam se priključe poručio je predsednik košarkaškog kluba Sveti Đorđe Nikola Pešut.

Comments powered by CComment