Gruja Petrol

Dušan Bokun košarkaški radnik godine

Oficir i džentlmen, gospodin pre svega, alfa i omega Košarkaškog kluba Sveti Đorđe, Dušan Bokun, plaketom Košarkaškog saveza Vojvodine, zasluženo je ovenčan kao sportski i košarkaški radnik, protekle 2023. godine.
 
Na ceremoniji dodele priznanja najistaknutijim i najzaslužnijim pojedincima i klubovima, u Kulturnoj stanici Eđšeg u Novom Sadu, Košarkaški savezVojvodine, nagradio je Dušana Bokuna, koji je ovo priznanje, svojim zalaganjem i košarkaškim renomeom, odavno zaslužio, ali kako se obično kaže, nikad nije kasno…
 
 
- Baš tako, obožavam košarku, iz te ogromne ljubavi i odanosti prema kraljici loptačkih sportova, proizilazi moj doprinos KK Sveti Đorđe, u kojem sam i sam ponikao, igrao košarku i sada kao veteran rekreativac, redovan sam na duelima četvrtkom uveče - kaže Dušan Bokun, uz napomenu da mu priznanje KSV prija i istovremeno obevazuje da, osim obaveza na poslu, nastavi još aktivnije da doprinosi razvoju košarke i boljitku KK Sveti Đorđe iz Žitišta.
 
Uz košarkaše, stručni štab i rukovodstvo kluba, čestitke svom drugaru i prijatelju, Dušanu Bokunu, srdačno su uputili i njegovi rekreativci, uz bačenu rukavicu za novi ljuti okršaj na parketu, već u četvrtak uveče.
- Nagrade su jedno, ali teren uvek iznova traži nova odricanja i maksimalan napor i energiju - u šali su svom prijatelju, uz naravno čestitke, poručili Neša, Ćula, Buca, Pega, Boba, Cvele, Andrej, Ljuba, Ivica i Neško.
 

Comments powered by CComment