Gruja Petrol

Prvi memorijalni turnir ''Mirko i Buco'' u Banatskom Dvoru

U organizaciji Fudbalskog kluba "Budućnost" Banatski Dvor, organizovan je prvi Memorijalni turnir "Mirko i Buco" u znak sećanja na Mirka Vučurevića i Milana Krvarušića, koji su dali veliki doprinos uz pomoć prijatelja aktivista, u pokretanju ozbiljnog fudbala u Banatskom Dvoru.

Turnir je ogranizovan za mlađe kategorije i sve utakmice su odigrane na stadionu "Mirko Vučurević". Turniru su prisustvovali porodice Vučurević i Kravarušić.

Na turniru je učestvovalo osam ekipa i 120 dečaka i devojčica, a najboljima su určeni pehari i medalje. Generalni sekretar Sportskog saveza opštine Žitište Smiljka Jakšić i predstavnik FK "Budućnost" Milorad Milaković uručili su priznanja dobitnicima.

Prvo mesto je osvojila ekipa FK "Jedinstvo" Banatsko Karađorđevo, drugo mesto ekipa FK "Proleter" Zrenjanin i trece mesto ekipa FK "Borac" Aleksandrovo.

Ovim putem FK „Budućnost“ se zahvaljuje svim učesnicima, kao i sponzorima, Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, Opštini Žitište, Sportskom savezu opštine Žitište i ZZ „4. Oktobar“, što su uzeli učešće na prvom memorijalnom turniru.

Comments powered by CComment