Gruja Petrol

MINI SAJAM POLJOPRIVREDE U ŽITIŠTU

Pod pokroviteljstvom Opštine Žitište, u Žitištu 02. februara (petak) održaće se tradicionalni Mini sajam poljoprivrede.

Ova manifestacija ima za cilj da na početku godine pomogne svima koji rade i žive od proizvodnje hrane, kao i da im pomogne u izboru opreme, načina rada i upozna ih sa novim tehnološkim aktivnostima kako bi ostvarili što bolje rezultate u proizvodnji.

Mini sajam poljoprivrede održava se 02.02.2018. godine (petak) na tri lokacije, otvaranje Mini sajma - Kancelarija za razvoj prekogranične oblasti (ul.Ive Lole Ribara 1, prvi sprat), izlaganje mehanizacije – ulica Ive Lole Ribara, izlaganje na štandovima - ulica Cara Dušana (Trg) , sa početkom u 11 časova.

Program Mini sajma:
11:00 – 11:15 otvaranje Mini sajma
11:15 - 12:00 mere podrške Vlade RS, APV, republičkih i pokrajinskih Fondova
12:00 – 15:00 predstavljanje izlagača na štandovima

Među izlagačima 12-og Mini sajma poljoprivrede naći će se KWS, System line - Oprema za stočarstvo, Aik banka, Agrodukat, Institut za ratarstvo i povrtarstvo - NS seme, Metalpan - Govedarstvo, ovčarstvo, svinjarstvo, živinarstvo, Tehom - Muzilice, Institut za kukuruz Zemun Polje, Limagrain, Best & CO International - Mašine i delovi za poljoprivredu, OTP banka, Pioneer, Delaval - Oprema za mužu krava, Syngenta, DDOR Novi Sad. Svoju ponudu u vidu prezentacije predstaviće Vam Razvojni fond Vojvodine i Poljoprivredna stručna služba, Zrenjanin.

Pored uobičajenih aktivnosti Sajma, građani će imati priliku i da provere visinu šećera u krvi.

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 064/8876756