Gruja Petrol

NAGRADNA IGRA: Ovog vikenda čitaocima poklanjamo tri knjige

Biblioteka „Branko Radičević“ Žitište u saradnji sa knjižarom "Teatar" iz Zrenjanina želi da nagradi tri čitaoca portala sa tri veoma popularna naslova, F. Skot Ficdžerald "Getsbi" ljubavni roman,  Meri Šeli "Frankenštajn" misterija, horor i Nikolo Makijaveli "Vladalac" sa političkom temom (knjiga ima u produžetku još jedan naslov a to je Sun Cu "Umeće ratovanja" sa tematikom vojne taktike).

Naslove izdaje knjžara Vulkan i sve popularne naslove ove izdavačke kuće možete naći u ovoj biblioteci.

Sve što je potrebno je da u lajkujete objavu na našoj FB stranici...

Takođe, vas pozivamo da budete korisnici Biblioteke, upisom dobijate člansku kartu a članarina važi godinu dana. Za đake prvake i polaznike predškolske ustanoveupis je besplatan, za đake od 2 do 8 razreda osnovne škole i srednjoškolce iznos članarine je 350 dinara dok odrasli mogu koristiti sav fond knjiga po ceni od 450 dinara. Takođe u opticaju je i porodično članstvo što znači da čitalac koji ima člansku kartu i ostali iz porodice imaju pravo na korišćenje.

Biblioteka poseduje preko 70.000 naslova i radi u svim naseljenim mestima opštine Žitište. U radu Biblioteke ispoštovane su sve mere Kriznog štaba u periodu epidemije korona virusa a u proteklih 8 meseci u kojoj vodim borbu menjajući način života i navike, podstaknuti su ljudi da sve više čitaju.

Više o Biblioteci „Branko Radičević“ na fejsbuk stranici - Biblioteka Branko Radičević Žitište

Comments powered by CComment