Gruja Petrol

Koncertom Vlade Georgieva završen Pile fest u Žitištu

Drugo veče 18. Pile festa u Žitištu obeležila su dva fantastična nastupa na velikoj bini na stadionu “Dragan Vučurević Vučko”. Najpre je nastupio OK bend, a iako je najavljena kiša pretila da otkaže koncert i pokvari dobru atmosferu koju je prethodno napravio vrhunski DJ Knez, koncert se ipak održao i to bez kiše, i okupio je veliki broj posetilaca koji su zajedno sa Goranom pevali njihove najveće hitove ali i pesme drugih izvođača.

„Kada je reč o novim pesmama, imamo dosta novih pesama koje sam ja napisao u zadnjih par godina, i trebalo bi da krenemo ove godine to polako da izbacujemo. Non stop sviramo negde i švrljamo tako da je to neka turneja konstantna" rekao je Goran iz OK benda.

Nakon odlične uvertire OK benda, publika je gromoglasnim aplauzom dočekala Vladu Georgieva, kome je ovo bio prvi nastup u ovim krajevima posle 9 godina.

Vlado je maestralnim izvođenjem svojih pesama napravio fantastičnu atmosferu i na pravi način zatvorio 18. Pile fest. zatim su posetioci uživali u sjajnom nastupu Vlade Georgieva, koji je publiku zabavljao do 1 sat ujutru i svojim spektakularnim koncertom zatvorio 18. Pile fest.

Comments powered by CComment