Gruja Petrol

Stanko Katić: Virtuelne trke mi pričinjavaju zadovoljstvo

Kada jednom osete adrenalin i uzbuđenje koji pruža brza vožnja, ljubav prema auto trkama vozačima ostaje za čitav život. Prave ili virtuelne staze, nije bitno, bitno je da se vozi i uživa. Žitištanin Stanko Katić uživa igrajući racing simulator Grand turismo.

”S obzirom na to da sam i kao dete jako voleo i konstantno pratio šampionate auto-trka, sa puno prijatelja, logičan splet događaja me doveo do toga da se i ja oprobam u istom. Grand turismo Srbija je organizator takmičenja u kojem učestvujem. Imamo ligu i kupove, i trkamo se uglavnom svake srede. To jeste igrica, ali je ja gledam kao racing simulator." - kaže Stanko.

"Veliku pomoć sam imao od prijatelja Srđana Amižića koji mi je napravio kokpit a ljubav prema trkama mi je po uzoru na pokojnog Pantu Katića iz Žitišta koji je bio vozač trka. Kada je takmičarska trka, imamo i live stream na you tube kanalu dok je komentator na streamu Božidar Popović sa Arene sporta."

"Ako neko hoće da se uključi nek me nađe na fejsbuku, ili nek se priključi Gran turismo, gde voze uglavnom vozači iz Srbije i Hrvatske."

"Ovaj sa crvenom haubom to sam ja." - zavšava Stanko Katić.

Comments powered by CComment