Gruja Petrol

Otvorena samouslužna perionica u Banatskom Karađorđevu

Na magistralnom putu od Zrenjanina ka Temišvaru u Banatskom Karađorđevu puštena je u rad, za mali i veliki transport, samouslužna perionica Car wash BK.

Pristupačna i lako uočiva kako za sve tipove vozila od mopeda do kamiona i autobusa a ponajviše što kaze naš sagovornik, suvlasnik firme Milan Miško Kovačević, za poljoprivrednu mehanizaciju.

"Insistirao sam da to bude Italijanski program sa pojačanim pritiskom i dodatkom šampona a potom i posebna tečnost za ispiranje da se sija vozilo kao da je sad iz fabrike." - rekao je Milan.

Vlasnica Saška kaže da će ovo mnogo biti od značaja selu koje je mnogo modernizovano po pitanju mehanizacije poljoprivrednih vozila i priključnih mašina a i svakoj kući koja poseduje moped ili automobil će biti olakšica da ulepša svoj dvotočkas ili četvorotočkaš. Uz perionicu kao osnovu imamo i pojačan usisivač da bi se sitne čestice prljavštine pokupile iz unutrašnjosti vozila posle kojeg izgleda kao da je urađeno dubinsko pranje vozila.

Sam pristup je asvaltiran i pokriven krovnom konstrukcijom i sve uz pomoć zetona može da se vozilo ulepša i po kisi a i snegu.

Dobro nam došli sam objekat je pod video nadzorom koji se prati iz direkcije firme pa razmišljamo o svakom 50 tom pranju da bude neka nagrada.

Comments powered by CComment