Gruja Petrol

Snežana Radić profesionalni makeup artist

Snežana Radić iz Banatskog Karađorđeva uspešno se bavi profesionalnim šminkanjem zadnjih 5 godina. Birajući šminku, kao i sam alat za šminkanje, vrhunskog kvaliteta klijentkinje su vrlo brzo uvidele kvalitet, o čemu govori brojka od preko 1000 našminkanih zena.

Da bi bila u toku, osim ulaganja u materijal za šminkanje, Sneža ulaže i unapređuje svoje znanje odlascima na razne edukacije, jer se trendovi šminkanja menjaju iz dana u dan.

Pored šminkanja Sneža se bavi prodajom originalnih parfema Italijanske firme Chogan, koji su inspirisani notama najvećih svetskih brendova.

Firma Chogan sa kojom Sneža uspešno posluje zadnjih godinu dana u ponudi ima preko 130 testera koje mozete probati u svakom trenutku i uveriti se u kvalitet na licu mesta. Pored same prodaje parfema Sneza aktivno trazi saradnike koji će sa njom u timu praviti odlične rezultate.

Sneža je supruga i majka dvoje dece, i ništa je ne sprečava da radi oba posla maksimalo profesionalno i uspešno jer DOBRA ORGANIZACIJA JE KLJUČ USPEHA!

Snežanine radove pogledajte na profilu Snezana Radic makeup

Kontakt 065 841 36 05

Comments powered by CComment