Gruja Petrol

Otvoren 11. PerSu market u Beogradu

Uzbudljive vesti za sve ljubitelje šopinga, u četvrtak 26. oktobra, svečano je otvoren 11. PerSu market u Beogradu, čime je ovaj vojvođanski lanac marketa proširio svoju prisutnost u glavnom gradu i postao nova, super destinacija na vašem spisku za kupovinu.

„Novootvoreni PerSu market nalazi se u Ugrinovcima na adresi, Beogradska 127e, pružajući jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market će sigurno postati omiljeno odredište za sve koji traže SuPer kupovinu u gradu. Na preko 170 metara kvadratnih prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 3.000 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže ispečen hleb i pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće.“ –poručuju iz PerSu marketa.

PerSu marketi priključili su se inicijativi Vlade Republike Srbije za borbu protiv inflacije iolakšavanje svakodnevnog života građanima. U skladu sa ovom inicijativom snizili su ceneključnih namirnica i istakli ih posebnim oznakama "Bolja cena". Ovo je samo dodatak naaktivnosti koje je PerSu preduzeo u borbi protiv inflacije. Nedavno je ovaj lanac snizio cene 5000 artikala za i do 30% i uveo “Uvek SuPer cenu” koja predstavlja niže redovne ceneodređenih artikala. “Uvek SuPer cena” broji preko 600 proizvoda i iz kompanije ističu darade svakodnevno na proširenju asortimana u okviru ove kategorije.

PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 174 maloprodajna objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 780 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs

Comments powered by CComment