Gruja Petrol

Treći Žitištanski vašar u nedelju 30. jula!

Posle mesec dana pauze zbog poklapanja Žitištanskog Vašara i manifestacije Pile fest u nedelju 30. jula održaće se treći Žitištanski vašar. Svi zainteresovani novi izlagači mogu svoja mesta rezervisati na broj telefona: 061-212-88-60 svakog radnog dana od 10  do 16 časova, dok izlagači koji su već izlagali na vašaru nema potrebe da rezervišu mesta, njihove pozicije su rezervisane.

Kako je u Banatskom Dvoru registrovana Afrička kuga svinja, na Žitištanskom vašaru, kao i na ostalim pijacama na teritoriji opštine Žitište, zabranjena je prodaja hrane životinjskog porekla i hrane za životinje van poslovnog prostora.

Prodaja ostale robe i opreme je dozvoljena. Prodavci će ulaz u prostor vašarišta plaćati za automobile 150 dinara, kombi vozila 300, dok će vlasnici kamiona plaćati 500 dinara.

Dužni metar izlagačkog prostora će se naplaćivati 100 dinara, prostor za prodaju hrane sa stolicama je 6000 dinara, dok će vlasnici tezgi za prodaju hrane ali bez sedećih mesta plaćati 3000 dinara. Lokali koji budu prodavali samo piće, prostor će plaćati 2000 dinara.

Dobro došli u Žitište na treći Žitištanski vašar!

Comments powered by CComment