Gruja Petrol

Celokupan program manifestacije ''Boemske noći'' u Srpskoj Crnji

U organizaciji opštine Nova Crnja u Srpskoj Crnji se od 20. do 23. jula održava tradicionalna manifestacija „Boemske noći“.

Program četvorodnevne manifestacije počinje u četvrtak 20. jula likovnom radionicom za decu u muzeju nakon čega će biti održana dečija predstava Ljubavne zavrzlame dok je samo otvaranje planirano u 20.30 časova kada će nastupiti Milenko Pavlov, Srđan Ivanović i tamburaški orkestar "Ševe".

U petak 21. jula održaće se Svečana liturgija i doček episkopa banatskog gospodina Nikanora u 8.30 časova, u 15.30 časova je boemski etno bazar u parku kao i takmičenje u kuvanju riblje čorbe. Za najmlađe tu je kreativna radionica kao i druženje sa maskotama. U 20.30 časova održaće se boemsko veče uz nastupe Aleksandra Padrova, Nikole Maroša, Saše Zorkića i Milana Marinkovića. U 23 časa je planiran koncert Nine Šemića na bazenu.

Bogat program očekuje sve posetioce i u subotu 22. jula održaće se takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša u 9 časova, u 10 časova je turnir u šahu, u 16 časova takmičenje u pecanju za decu i odrasle, u 18 časova takmičenje u kartanju, u 17.30 časova igre bez granica za decu na bazenu dok će u večernjem programu nastupiti Nemanja Stevanović u 21 čas odnosno Slavica Ćukturaš u 23 časova.

U nedelju 23. jula održaće se koncert Ilije Bogdanovića na bazenu u 14 časova. U 18 časova je takmičenju u kartanju. Dok su u večernjem programu koncerti Dade Glišića u 9 časova i Dare Bubamare u 23 časova.

Ulaz je slobodan. Dobro došli u Srpsku Crnju.

Comments powered by CComment