Gruja Petrol

PerSu marketi prijatelji Banatske Bajke

PerSu marketi su i ove godine ponosni prijatelji jedne od najomiljenijih dečijih manifestacija u Zrenjaninu!

Banatska bajka predstavlja čaroban događaj koji oživljava maštu i donosi osmeh na lica najmlađih. Tokom "Banatske bajke", deca će imati priliku da uživaju u brojnim interaktivnim radionicama, predstavama, muzičkim nastupima i drugim zabavnim aktivnostima. Ova manifestacija je osmišljena kako bi podstakla maštu, kreativnost i druženje među najmlađima, pružajući im nezaboravne trenutke i uspomene koje će nositi sa sobom kroz celo detinjstvo.

„Kao deo naše posvećenosti zajednici, PerSu marketi su oduvek podržavali aktivnosti i događaje koji doprinose razvoju dece i stvaraju nezaboravne trenutke. Verujemo da je podrška ovakvim manifestacijama ključna za izgradnju srećnijeg i zdravijeg društva.“ – poručuju iz PerSu marketa.

Iz kompanije navode da je ovo samo početak saradnje sa Banatskom bajkom. Veruju da će ova manifestacija ostaviti neizbrisiv trag u srcima naših najmlađih. Pozivaju vas da im se u Gradskoj bašti pridružite svakog četvrtka, do kraja avgusta, u ovom čarobnom putovanju kroz Banatsku bajku! Više o programu na SuPer Banatska bajka

Comments powered by CComment