Gruja Petrol

Otvoren novi PerSu market u Beogradu

Uzbudljive vesti za sve ljubitelje šopinga, danas je svečano otvoren 171. PerSu market. Kao 8. objekat na teritoriji Beograda, ovaj vojvođanski lanac marketa još jednom potvrđuje svoju posvećenost pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga kupcima širom glavnog grada.
 
 
„Novi PerSu market se nalazi u Ledinama na adresi, Vojvođanska 379n, pružajući jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortmanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market će sigurno postati omiljeno odredište za sve koji traže SuPer kupovinu u gradu. Na preko 250 metara kvadratnih prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 5.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže meso, pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće.“ – poručuju iz PerSu marketa.
 
 
Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustma, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće. Otvarenje 171. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za ovu kompaniju i potvrdu njenog stalnog rasta i razvoja. PerSu ostaje posvećen svojoj misiji da bude prvi izbor potrošača pružajući im najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine.
 
 
PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u preko 170 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs
 
 

Comments powered by CComment