Gruja Petrol

Počinju prijave za drugi Žitištanski vašar

Kao što je i najavljeno Žitištanski vašar će se održati u nedelju 28. maja. Nakon sugestija, kako izlagača ali i posetioca povećan je prostor za izlaganje. Takođe su otvoreni prolazi u prostor vašarišta i to sa pešačke staze od Ravnog Topolovca do Žitišta pa će svima koji budu parkirali automobile u pravcu Ravnog Topolovca biti mnogo bliži ulaz na vašarište.
 
U obaveštenju se dodaje da će se od drugog vašara vršiti naplata ulaza vozila u vašarište kao i naplata dužnog metra prodajnog prostora.
 
"Prodavci će ulaz u prostor vašarišta plaćati za automobile 150 dinara, kombi vozila 300, dok će vlasnici kamiona plaćati 500 dinara.
 
 
Dužni metar izlagačkog prostora će se naplaćivati 100 dinara, prostor za prodaju hrane sa stolicama je 6000 dinara, dok će vlasnici tezgi za prodaju hrane ali bez sedećih mesta plaćati 3000 dinara. Lokali koji budu prodavali samo piće, prostor će plaćati 2000 dinara". kaže se u obaveštenju.
 
Prikupljena sredstva će se usmeravati u uređenje prostora vašarišta: pošumljavanje, ograđivanje, uređenje pešačkih staza, parkinga, dovođenje vode kao i struje, iznajmljivanje toaleta kao i redovno uređenje prostora vašarišta.
 
➡️ Svi zainteresovani za učešće na drugom Žitištanskom vašaru mogu rezervisati ili potvrditi već dobijeno mesto na prvom vašaru na broj telefona: 061-212-88-60 svakog radnog dana od 10 do 16 časova.
Dobro došli u Žitište

Comments powered by CComment