Gruja Petrol

Počinju prijave za prvi žitištanski vašar !

Ove nedelje počele su pripreme za održavanje prvog Žitištanskog Vašara. Aktivnosti sprovedene u proteklom periodu su košenje trave, uklanjanje otpada, obeležavanje i numerisanje mesta… Na redu je poziv svim izlagačima da se prijave za izlaganje.
 
Na više od jednog hektara parcelisano je ukupno 332 izlagačka mesta koja će na prvom vašaru biti besplatna. Mesta za hranu i piće će se iznajmljivati, a cena zakupa biće narednih dana objavljena kao i način licitacije.
 
Mesta su podeljena u sektore pa tako sektor A ima 42 mesta koja su dužine 7 metara, najveći sektor B ima 200 mesta koja su 3 metra dužine, a sektor C se nalazi uz prostor za prodaju hrane i pića i ovih mesta ima 90 a dužine su 5 metara.
 
 
Dimenzije izlagačkih mesta su određene, uz sugestije i potrebe prodavaca sa kojima smo razgovarali proteklih meseci, kao i prilagođavanje prostoru gde se vašar održava.
 
Sva mesta će biti numerisana po rasporedu mape koja je u prilogu. U slučaju da ima više prijava od postojećih parcelisanih mesta, postoji mogućnost proširenja prostora. Preuzmite mape, pogledajte koji sektor vam najviše odgovara, a rezervaciju mesta možete prijaviti na broj telefona: 061-212-88-60 svakog radnog dana od 10 do 16 časova i to do srede 26. aprila.
 
Napominjemo da neće biti mogućnosti prijave samog dana održavanja vašara, zato molimo sve prodavce da na vreme rezervišu svoja mesta da ne bi dolazilo do stvaranja gužve prilikom dolaska na vašarište. Prodavci u prostor vašarišta mogu ući najranije u subotu 29. aprila od 7 časova ujutru, a prostor vašarišta moraju napustiti najkasnije u ponedeljak 1. maja.
 
 
Prostor na kom su prodavali robu prodavci moraju ostaviti bez smeća. Na više mesta će biti postavljene kante i kontejneri za odlaganje otpada. Najstrožije je zabranjeno lomljenje i sečenje stabala, mladica, grana kao i paljenje vatre na prodajnim mestima sem na mestima za prodaju i pripremanje hrane.
 
Dobro došli u Žitište i na prvi Žitištanski vašar

Comments powered by CComment