Gruja Petrol

''PerSu račune broji - Super nagrade osvoji!''

U okviru velike nagradne igre “PerSu račune broj - Super nagrade osvoji!”, koja je organizovana od strane kompanije „PerSu“, izvučeni su srećni dobitnici glavnih nagrada. Rihard Rice, iz Torde, dobitnik je PerSu poklon vaučera u vrednosti od 50.000 dinara. Ratko Novaković, iz Kljajićeva, osvojio je Gigatron vaučer u vrednosti od 100.000 dinara. Dobitnik prve nagrade je Miroslav Lozanov, iz Titela, koji je osvojio poklon vaučer u vrednosti od 250.000 dinara za kupovinu u kompaniji Forma Ideale.

Tokom 45 dana trajanja nagradne igre podeljeno je ukupno 259 nagrada, od toga 220 dnevnih, 36 nedeljnih i 3 glavne nagrade. Svakog dana „PerSu“ kupci imali su priliku da osvoje jedan od pet poklon vaučera u vrednosti od 2.000 dinara za kupovinu u nekom od 160 „PerSu“ marketa, a svake nedelje neku od vrednih nagrada: televizor, veš mašina, mašina za pranje posuđa, mobilni telefon, laptop ili mikrotalasnu. Nagradnu igru su podržali „PerSu“ tradicionalni partneri: Bambi, Dijamant, Carlsberg, Camelia, Jaffa, Marbo, Nectar i Strauss.

Zahvaljujemo se svim kupcima na vernosti i učešću u „PerSu“ prazničnoj nagradnoj igri. Više informacija možete dobiti na Nagradna igra ili u najbližem „PerSu“ marketu.

 

 

Comments powered by CComment