Gruja Petrol

Emilia Gut iz Banatskog Dvora pobednica muzičkog festivala u Temerinu

Glavne nagrade 31. Tini muzičkog festivala u Temerinu otišle su u Bačku Topolu i Banatski Dvor. Na muzičkom takmičenju svojim pevačkim umećem nadmetalo se ukupno 22 mladih Vojvođana. Manifestacija je održana u lokalnoj hali sportova.

U kategoriji omladinaca, za glavnu nagradu takmičilo se njih osmoro. Prema odluci žirija, najbolje se pokazala Emilija Gut iz Banatskog Dvora. 21-godišnja takmičarka je uspela da pobedi pesmom „Dosta je bilo“od Gabi Tot.

Emilia Gut, pobednica u kategoriji omladinaca:

„Iskreno, želela sam da se dokažem Gabi Tot, pošto sam učestvovala u emisiji „Zvezda u zvezdi“, ali nisam prošla dalje, prošla sam u polufinale, ali sam tamo ispala, želela sam da pokažem da sam sposobna za to.

- Kako se osećaš sada kada si ovde dobila prvu nagradu?

- Ponosan sam na sebe."

Po oceni žirija, ove godine je bila jaka konkurencija, pa im je bilo teško da dodele nagrade. Na takmičenje se prijavilo mnogo talenata, a takmičari su dosta napredovali tokom priprema.

Manifestacija je u proteklom periodu pretrpela nekoliko promena. Pored toga što učesnike na takmičenju prati novi orkestar, takmičari dobijaju višenedeljnu stručnu pripremu, a na gala večeri žiri daje kratku ocenu nakon svake produkcije. Izvor: www.pannonrtv.com

Comments powered by CComment