Gruja Petrol

Žitištanka pravi dekoracije za sve prilike

Teodora Tadin iz Žitišta već više od 10 godina bavi se izradom lepih dekoracija za sve prilike. Ideja se rodila sasvim slučajno.

Teodora je završila smer za pejzažnu arhitekturu i nakon toga shvatila je da rad sa dekoracijama i rad sa cvećem je nešto što je ispunjava. Uz rad i trud hobi je pretvorila u posao i pre malo više od godinu dana otvorila je Daroteku i cvećaru Duca u Žitištu.

Danas kod Teodore u ponudi možete pronaći korpice raznih veličina, cvetne kutije, stalke za vino, čaše, šolje, satove, svećnjake ali i naravno dekoracije od cveća - bukete, suze, vence. Od nedavno u ponudi su i pokloni sa balonima, buketi sa balonima, galerijska roba i slično.

Daroteka i cvećara Duca se nalazi u Žitištu u ulici Nikole Tesle broj 36 i radi svakim radnim danom od 9 - 15h a nakon radnog vremena i vikendom ako se ukaže potreba biće dostupni i voljni da klijentima izađu u sustret i van radnog vremena pozivom na broj telefona 065 582 16 42

 

Zapratite Daroteku i cvećaru Ducu na" fejsbuk profilu Daroteka i cvećara Duca i instagram profilu daroteka_i_cvecara_duca

 

Comments powered by CComment