Gruja Petrol

PerSu program na 37. Danima piva

PerSu marketi su i ove godine, sada već tradicionalno, prijatelji manifestacije „Dani piva“ u Zrenjaninu. Bogat program pripremljen je za sve generacije.

Gimnazijska ulica, u centru grada, ponovo je pretvorena je u šarenu PerSu ulicu po uzoru na evropske metropole. Oni koji se prošetaju šarenom ulicom i naprave super fotku, mogu da osvoje nagradno putovanje u Grčku. Više na https://persu.rs/nagradni-konkurs-nasa-super-letnja-avantura/

Najmlađe, od četvrtka 11.8. do nedelje 14.8, očekuje super zabava u Plankovoj bašti. Detaljan program možete pogledati na https://persu.rs/persu-decji-program-za-dane-piva/

Dok najmlađi uživaju na zabavno edukativnim radionicama, tinejdžere u subotu 13. avgusta od 19h u Gimnazijskoj ulici, očekuje rođendanska žurka i koncert poznate mlade IDJ zvezde Amne Alajbagić. Ulaz je besplatan, uz račun iz PerSu marketa očekuje vas i rođendanski poklon iznenađenja.

PerSu banatsko sokače, na prostoru stare pijace u Zrenjaninu, na raspolaganju je svakog dana od 14h do 22h, ljubiteljima dobre tamburaške muzike i pivsko-gastronomske priče.

Ovo je poklon trgovinskog lanca PerSu, povodom proslave 25 poslovanja, svima koji posete manifestaciju Dani piva u potrazi za dobrim kulturnim sadržajem i zabavom za sve generacije.

Comments powered by CComment