Gruja Petrol

Servis i popravka klima uređaja u Žitištu

Danas na tržištu možete pronaći veliki izbor klima uređaja različitih proizvođača i kvaliteta. Teško, gotovo nemoguće je zamisliti moderno domaćinstvo bez ovog važnog uređaja. Koji god klima uređaj  da odaberete, kvarovi su uvek mogući, a kada se i vašoj klimi dogodi da se pokvari u Žitištu postoji rešenje problema.

Nemanja Tomaš se već duži niz godina bavi ovom profesijom, svoje početno znanje je stekao školujući se za ovu vrstu delatnosti a iskustvo je stekao radeći na servisiranju i popravkama uređaja gotovo po celoj Srbiji.

Nemanja je zaposlen u velikom trgovinskom lancu gde redovno servisira i popravlja klima uređaje a kako kaže posla ima i van radnog vremena. Radi na izradi freonskih linija, izradi rasladnih komora, montaži klima uređaja, montaži rashladnih segmenata u maloprodajnim objektima, na servisiranju rashladnih uređaja kao i na dopuni auto klima.

Svojim sugrađanima a i široj okolini u mesecu junu kada je to najpotrebnije, Nemanja pruža akciju na dubinsko pranje i dezinfekciju uređaja i kontrolu ispravnosti komplet uređaja. Akcija traje do 15. juna.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti u fejsbuk grupu TO COOL - Servis rashladnih uređaja i postaviti dodatno pitanje.

KONTAKT

Nemanja Tomaš

060 331 30 07

mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Comments powered by CComment