Gruja Petrol

Zgrada vrtića u Žitištu dobija novi izgled

Zgrada vrtića u Žitištu će uskoro dobiti novi izgled jer su radovi na fasadi objekta u toku. Za sanaciju fasade objekta postavljanjem termoizolacije čime se ostvaruju uštede energije i doprinosi zaštiti životne sredine usled smanjenja energenata za grejanje, Predškolskoj ustanovi u Žitištu je odobreno 2.000.000,00 dinara od strane kompanije "NIS" u projektu "Zajednici zajedno".

Dok se rukovodstvo Predškolske ustanove "Desanka Maksimović" zajedno sa Osnivačem- lokalnom samoupravom brine o uslovima boravka dece u vrtićima, vaspitači svoj doprinos daju ulepšavajući prostor u vrtiću i oko njega, čineći ga izazovnijim za dečja istraživanja.

Potvrda da je sve što se čini učinjeno za dobrobit dece ogleda se u popunjenim vrtićkim kapacitetima, što rukovodstvu i zaposlenima u Predškolskoj ustanovi pričinjava ogromno zadovoljstvo.

Odlični uslovi za boravak dece i aktuelni Programi biće temelj rada naših vrtića i naredne radne godine.

Ovim putem obaveštavamo sve zainteresovane sugrađane da će upisni rok za boravak dece u Predškolskoj ustanovi "Desanka Maksimović" Žitište, za radnu 2022/23. godinu trajati od 25.4. do 20.5.2022 a više pročitajte na linku - Raspisan konkurs za prijem dece u vrtić

Comments powered by CComment