Gruja Petrol

Meštani Česterega pomažu svoje selo

Mnogi meštani koji žive trenutno ili su živeli u Česteregu vole da pomognu svom selu. Udruženi meštani mogu sve a volja i želja za uređenjem sela konstatno je prisutna.

Nikolić Siniša je proteklih dana donirao novu kosačicu za veliku travu i rastinje kao i nov trimer za travu. Ovo će i te kako doprineti da centar i mnogi delovi sela budu pokošeni i uredni konstantno. Velika zahvalnost njemu od strane Mesne zajednice a takođe, zahvalnost i Radetu Obradoviću koji je donirao cevi i farbu, Eskić Branislavu koji je donirao žicu, kao i sugrađanima Draženu Ćurguzu, Milanu Barbulju, domaru škole Saši Vasiljeviću Sici kao i đacima koji su učestvovali u zajedničkoj akciji i pomoći našoj Osnovnoj školi da se reši problem ograde a koji traje već duže vreme. Ostaje još uređenje i farbanje ljuljaški, klackalica kao i zamena vrteške i da sve bude kao novo i spremno za dečiju radost i igru.

Velika stvar je i što se posle više decenija zaviorila se zastava Srbije u centru Česterega kod spomenika, a po prvi put i zastava crkve.

Sa nešto sredstava i malo dobre volje Marka Gligića, Branislava Eskića, sveštenika Mladena Majkića i Siniše Nikolića ponovo su se zaviorile zastave kod spomenika.

Svaka pomoć znači a takođe, predstavlja podstrek za druge da se uključe u ideje i realizaciju istih kako bi selo izgledalo lepše i bolje. Foto: cestereg.rs

Comments powered by CComment