Gruja Petrol

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Banatskom Karađorđevu i Novom Itebeju

Crveni krst Žitište obaveštava stanovnike Banatskog Karađorđeva da će posle dužeg vremena ponovo organizovati akciju dobrovoljnog davalašrva krvi u njihovom mestu. Akcija će se održati u subotu 09.04. 2022.godine u sali Mesne zajednica Banatsko Karađorđevo u vremenu od 8,30 do 10,30 Časova.

Takođe istog dana pozivaju se i dobrovoljni davaoci krvi iz naseljenih mesta Srpski i Novi Itebej da se odazovu akciji u Domu kulture u Novom Itebeju u vremenu od 11,00 do 13,00 časova.

Verujemo u humanost stanovnika Banatskog Karađorđeva i okolnih sela i nadamo se da nas ni ovog puta nećete izneveriti. Za sve eventualne nejasnoće možete se obratiti našim volonterima Milenković Jeleni, Lukić Petru i mladim volonterkama Dragani i Nadi Milenković koji će vam dati precizna uputstva.

Za sva neophodna obaveštenja vezana za ovu akciju u Novom Itebeju možete se obratiti direktno u Crveni krst ili Boroš Beati.

Pošto su zalihe krvi svedene na nivo manji od neophodnih za normalno funkcionisanje bolnica I dovode do odlaganja intervencija, apelujemo na što veći odziv, posebno davalaca O + I -  krvne grupe.

Comments powered by CComment