Gruja Petrol

30 godina najbolji, Restoran As kod Marte

Proteklih godina primetno je da se značajno ulaže i pomaže žensko preduzetništvo.

Kad je Marta Golić pokrenula restoran u malenom Česteregu, pomoći nije bilo i verovatno je malo ko sanjao da će ovaj ugostiteljski objekat za 30 godina poslovanja postati nezaobilazno mesto ljubitelja kvalitenih, ukusnih i obilnih obroka.

Kada ulazite u restoran kod Marte stičete utisak kao da ulazite u porodični dom, a još kad vas ljubazna gazdarica dočeka, sa osmehom za prvim stolom kod šanka, definitivno znate da ste na pravom mestu gde je odlično druženje ali i hrana.

Ove godine restoran kod Marte obeležava 30 godina uspešnog poslovanja. Za prijatelje i saradnike organizovana je proslava kako bi se na prigodan način obeležilo prvih 30 godina rada.

"Ovo je prilika da se prisetimo početaka, ljudi koji više nisu sa nama, teških godina, ali i brojnih lepih uspomena i događaja, proslava rođenja, krštenja, svadbi. Hvala svima, trudićemo se da i dalje održimo kvalitet usluge" rekla nam je u dahu Marta kojoj želimo da još dugo godina bude primer u ugostiteljstvu u opštini Žitište, ali i šire.

Comments powered by CComment