Gruja Petrol

Novine u PerSu marketima u Žitištu

Kako bi svojim vernim potrošačima iskustvo prilikom kupovine učinili apsolutno prijatnim, nezaboravnim i autentičnim, u pogledu usluga i proizvoda koje im se nude, PerSu marketi neprekidno razvijaju nove i usavršavaju postojeće aktivnosti u okviru svog poslovanja.

Žitelji Žitišta sada mogu, u bilo kom delu dana, da kupe svež hleb i pecivo kod svog PerSu komšije na adresi Cara Dušana 10. Pšenični, kukuruzni i ražani pekarski proizvodi sada nisu vrući samo u ranim jutarnjim satima. Asortiman pokriva sve afinitete kupaca, koji se u ovom delu marketa samoposlužuju, uz odgovornost kada je reč o higijeni, koristeći rukavice i hvataljke prilikom biranja hrskavog zadovoljstva.

BESPLATNO USLUŽNO PEČENJE!

Sveže meso, najboljeg kvaliteta, u MAP pakovanju koje garantuje svežinu do 10 dana, svakodnevno je u ponudi marketa u Žitištu. Ono što je novina jeste da je uvedeno besplatno uslužno pečenje koje se rezerviše putem telefona 064 824 8166.

SUPER GREB KARTICA SA POPUSTIMA!

Petak je sada u marketu u Žitištu dan kada svaki kupac dobija! Svakog petka prilikom kupovine potrošači izvlače jednu SuPer greb karticu i imaju mogućnost da ostvare popust od 5-20% na datu kupovinu.

Subota rezervisana je za velike promocije, a ponedeljak za super poklone. Svakog ponedeljka prvih 50. kupaca sa računima preko 1.000 rsd očekuje poklon iznenađenja.

SVEŽ HLEB I PECIVO!

Pored standardnih PerSu akcija, za komšije u Žitištu pripremljena je i specijalna akcija po super cenama u trajanju od 7 dana.

Pozivamo vas da posetite PerSu markete u Žitištu i osetite iskustvo prijatne kupovine.

Comments powered by CComment