Gruja Petrol

Nagradni konkurs PerSu marketa – Naša SuPer letnja avantura

U saradnji sa partnerima, kompanijom Vino Župa i Barcino Tours, PerSu marketi za svoje verne potrošače pokreću veliki nagradni konkurs pod nazivom „Naša SuPer letnja avantura“. Konkurs počinje 01.08. i traje do 22.08, dok je proglašenje dobitnika zakazano za 31.08.2021.

Prvi korak je da PerSu komšije fotografišu jedan letnji trenutak sa svojom porodicom. Pustite mašti na volju, budite kreativni, originalni prilikom fotografisanja. Pored porodične fotografije, za učešće u konkursu, neophodan je i ostvaren računu bilo kom PerSu objektu, u iznosu od preko 1.000 rsd na kome je bar jedna stavka neki od proizvoda kompanije Vino Župa (rakije, vina, La Vita ili La Viva sok).

Sledeći korak je da se na sajtu https://persu.rs/persu-nagradni-konkursi/ ostave lični podacii fotografija sa kojom se učestvuje na konkursu.

Važno je da učesnici nagradnog konkursa „Naša SuPer letnja avantura“ sačuvaju fiskalni račun sa kojim učestvuju, jer samo uz pomoć njega mogu da preuzmu svoju nagradu.

Pravilo konkursa je i da jedan učesnik može da učestvuje samo jedanput, sa jednom fotografijom i jednim fiskalnim računom.

„Vrednujemo originalnost i kreativnost.Svim svojim komšijama želimo puno sreće! – poručuju iz PerSu marketa“.

Comments powered by CComment