Gruja Petrol

PerSu marketi - akcija besplatnih zdravstvenih pregleda u objektima

Ponovnim pokretanjem besplatnih zdravstvenih pregleda za svoje kupce, koji su uslovima pandemije bili prekinuti, kompanija PerSu marketi potvrđuje da briga o kupcu nije samo svakodnevno pružanje jedinstvene ponude i usluge prilikom kupovine, već doseže do iskrene brige o zdravlju svakog pojedinca, pa samim i tim i celokupne zajednice u kojoj kompanija posluje.

Godinama unazad, PerSu marketi u saradnji sa Domom zdravlja "Dr Boško Vrebalov" iz Zrenjanina, u svojim objektima organizuju besplatne zdravstvene preglede prilikom kojih se vrši kontrola nivoa šećera u krvi, kao i kontrola visine krvnog pritiska, koji su značajni indikatori velikog broja oboljenja. Na ovaj način, kupci dolaskom u svakodnevnu nabavku imaju priliku da provere pomenute parametre, ali i da razgovaraju sa stručnim medicinskim osobljem koje će im dati neophodne savete i uputiti, ukoliko je potrebno, na dalje analize.

Kompanija PerSu marketi svakodnevno uvodi novine u svoje poslovanje koje imaju za cilj da kupcimauštede vreme, novac, učine proces nabavke prijatnim i lakšim, ali misijakompanije nije samo to. Društvena odgovornost, veliki broj projekata podrške porodicama slabijeg materijalnog stanja, ulaganje u sport i kulturu, su i te kako važan segment PerSu poslovanja. Inspirisanje i motivisanje kupaca da brinu u svom zdravlju, kako u promovisanju mera kao zaštite tokom pandemije Covid, tako i kroz aktivnost provere ovih ključnih parametara,je PerSu način da se popularizuje tema zdravlja i važnost brige o njemu.

Raspored pregleda možete pogledati OVDE.

Comments powered by CComment