Gruja Petrol

Pokrajinski sekretar Dane Basta posetio opštinu Žitište

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta posetio je danas opštinu Žitište. Ovom prilikom istaknuta su značajna ulaganja pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu u sportsku infrastrukturu ove opštine.

Na sastanku sa predsednikom opštine napravljen je plan i program za dalja ulaganja a u planu je rekonstrukcija tribina na fudbalskom terenu u Banatskom Karađorđevu.

"Najznačajnija ulaganja u poslednjih par godina je svakako izgradnja sportske hale u Banatskom Karađorđevu pa sve do rekonstrukcija otvorenih sportskih terena. Sve je to isplaćeno od pokrajinskog sekretarijata na jednom zavidnom nivou." - istakao je predsednik opštine Žitište.

Dane Basta je ovom prilikom posetio sportske terene i objekte fudbalskog kluba u Žitištu gde je uloženo u rekonstrukciju zgrade i svlačionice, zatim trim stazu u Banatskom Dvoru kao i sportske terene fudbalskog kluba u Banatskom Karađorđevu i istakao zadovoljstvo interesovanjem za sport u opštini Žitište i izrazio uverenje da će dosadašnja uspešna saradnja i dalje biti nastavljena.

Comments powered by CComment