Gruja Petrol

Poreklom Itebejac Radlovački Zoran lični je pekar Novaka Đokovića

Zoran Radlovački poreklom je iz Srpskog Itebeja odakle su mu oba roditelja. Često boravi u Srpskom Itebeju i posećuje svoje roditelje koji svoje penzionerske dane tamo provode.

Svoje znanje i umeće sa pekarskim proizvodima nasledio je od oca koji je bio i sam pekar. Roditelji su mu kao mladi bračni par započeli „novi život“ u Beogradu gde je i on rođen.

Zoran ima 23 godine iskustva i njegova karijera je veoma uspešna od uvođenja proizvodnje u Crowne Plaza hotel do Novakovog restorana gde trenutno radi, tako da kada je Novak u Srbiji za njega i njegovu porodicu priprema specifične pekarske proizvode sve iz razloga praktikovanja određene vrste ishrane.

„Jako volim da dođem u Itebej sa svojom porodicom, sarađivao sam sa Mrkšićevim salašima u vezi specijalnih vrsta hlebova a mogu reći i da sam povodom tih lepih momenata i trenutaka osmislio hleb „Itebejac“, hleb od itebejskih šljiva koji sam baš skoro i pravio u emisiji Mr. Kitchen pa možete istu potražiti na You Tube i pogledati“ dodaje Zoran za naš portal.


Comments powered by CComment