Gruja Petrol

Otvoren prvi PerSu market u Subotici

U prazničnom raspoloženju uz poštovanje propisanih mera Vlade Republike Srbije, u četvrtak 24. decembra od 09h, otvoren je prvi PerSu market u Subotici na adresi Matije Gupca 87. 

„Kao i u svim ostalim našim objektima širom Vojvodine i u PerSu marketu u Subotici zaposleni su postali deo naše porodice na osnovu strogih kriterijuma, a to su osmeh, predusretljivost i ljubaznost - poručuju iz PerSu marketa“.

U prijatnom ambijentu od oko 200 m2, Subotičani će imati priliku da svoj izbor naprave u odnosu na 3.500 različitih artikala vodećih globalnih brendova, ali i onih domaćih - lokalnih. Sa ciljem da kupovina u svakom trenutku bude i prijatna i povoljna, PerSu market u Subotici svake nedelje imaće specijalnu ponudu od gotovo 250 različitih artikala na akciji.


„Ono što naš market u Subotici čini još atraktivnijim jeste PerSu pijaca, koja će tokom cele godine imati bogatu ponudu svežeg i zdravog voća i povrća. Pored pijace, tu je i nezaobilazna PerSu pekara sa raznovrsnom ponudom pažljivo odabranih pekaraskih proizvoda. Neodoljivi miris sveže pečenih pekarskih proizvoda, dočekaće vas svakog dana, na vama je da odaberete one koji su po vašem ukusu, onako kako vi i vaši bližnji volite - poručuju iz PerSu marketa“.


Na dan otvaranja, pored svih prednosti koje novi market nudi, prve komšije PerSu marketi obradovali su sa 100 bogatih poklon paketa, 100 poklon cegera, svaka 50. kupovina toga dana bila gratis, ali i brojnim drugim super iznenađenjima.


Comments powered by CComment