Gruja Petrol

U Banatskom Karađorđevu probe ženske pevačke grupe ''Vreteno''

Za vreme vanrednog stanja КUD ,,Ilija Preradović“ i Ženska pevačka grupa „Vreteno“ prestali su sa radom i poštovali su mere o zabrani okupljanja. Međutim, mlade članice pevačke grupe, nastavile su svoje probe i svoj dalji napredak  i preko aplikacije Acapel maker svake nedelje, slale su rukovodiocu Igoru Popovu preko Viber grupe snimke kako pevaju i uvežbavaju nove pesme.

Ukidanjem vanrednog stanja i smanjenjem mera predrostrožnosti, kretanja i okupljanja, grupa je nastavila sa radom. Onlajn rad pokazao se izuzetno dobro i članice su zahvaljujući tome ostale u dobroj formi. Protekle nedelje počele su probe. Samim tim, počeo je intenzivniji rad. Probe folklora, tj. okupljanje većeg broja u zatvorenom prostoru, biće nastavljene kada nadležna ministarstva to dozvole.

Po planu i programu za 2019/20 godinu, bilo je predviđeno da „Vreteno“ održi celovečernji koncert u maju a КUD Godišnji koncert za Vidovdan. Sačekaćemo da vidimo kakve preporuke će da daju nadležna ministarstva i shodno tome potrudićemo se da našu publiku obradujemo nastupom ženske pevačke grupe „Vreteno“

 

Comments powered by CComment