Gruja Petrol

PILE FEST 2019: Aca Lukas, Lexington bend, Ana Bekuta, Željko Vasić

Tradicionalna žitištanska manifestacija "Pile fest" počeće u petak, 9. avgusta koncertom Lexington benda, a biće završena u nedelju uveče nastupom Ane Bekute.

Na ovogodišnoj manifestaciji nastupiće Gabrijela Pejčev odnosno Lexington bend koji će nastupiti u petak 9. avgusta, Rialda i Aca Lukas u subotu 10. avgusta odnosno Željko Vasić i Ana Bekuta koji će nastupiti u nedelju 11. avgusta.

Turistička organizacija opštine Žitište koja organizuje ovaj događaj pripremila je i brojne sadržaje za sve generacije od muzičih nastupa do sportskih nadmetanja a do početka manifestacije očekuje se još iznenađenja.

Koncerti muzičkih zvezda i bendova odvijaće se po običaju na sportskom stadionu „Dragan Vučurević – Vučko“, dok će trg u Žitištu biti mesto na kom će se odvijati programi za decu, Etno festival, drugi Festival rakije… Svojevrstan događaj zbog kog mnogi posetioci dolaze na manifestaciju „Pile fest“, priprema kajgane od 2014 jaja, ni ove godine neće izostati. Na reci Begej će se odvijati sportski sadržaji – odbojka i vaterpolo.

Pokrovitelji manifestacije su Opština Žitište i Turistička organizacija opštine Žitište.

Medijsku podršku i ove godine pružiće portal Žitište Online.

Dnevni program možete pogledati na linku - PILE FEST 2019: Kajgana, sportovi, etno sajam, pokazna vežba Žandarmerije...

Comments powered by CComment