Gruja Petrol

Milorad Kapur: Put od Ravnog Topolovca do Olimpijade 2024.

Milorad Kapur iz Ravnog Topolovca prvi put će nastupiti na Olimpijskim igrama 2024. godine u Parizu. Njegova sportska karijera počinje u Ravnom Topolovcu i odbojkaškom klubu „Hercegovina“ gde je napravio prve „odbojkaške korake“. Nakon Ravnog Topolovca karijeru nastavlja u Novom Sadu i odbojkaškom klubu „Vojvodina“ gde je proveo punih pet godina. Posle toga prelazi u Novi Pazar a potom i prvi put u inostranstvo, 2016. godine, destinacija je bila Švajcarska a nakon toga i Nemačka.
Povratak u Srbiju se desio 2022. godine kada je Milorad postao član odbojkaškog kluba Partizan sa kojim je osvojio triplu krunu.

Godinu dana kasnije, njegova karijera nastavlja da ide uzlaznom putanjom i seli se u Francusku gde se pridružuje klubu Pariz volej. Sledeća sezona 2024/25 je rezervisana za Azijski kontinent, Kinu i dres Hebeja a do tada ... Olimpijske igre u Parizu...

Muška odbojkaška seniorska reprezentacija Srbije takmičiće se na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu u grupi sa Francuskom, Kanadom i Slovenijom. Reprezentacija Poljske je najveći favorit za zlatnu medalju dok Srbija svoju šansu vreba iz prikrajka.

Milorad Kapur sa kolegama iz reprezentacije je otputovao u Pariz i čeka svoj debitantski nastup na Olimpijskim igrama, gde će braniti boje svoje zemlje i truditi se da donese medalju Srbiji i svom Ravnom Topolovcu. Foto: Olimpijski komitet Srbije

Comments powered by CComment