Gruja Petrol

Jesenji kros u Banatskom Dvoru

U utorak 4. oktobra po tradiciji organizovan je Jesenji kros u Banatskom Dvoru. Na prelepom stadionu „Mirko Vučurević“ u Banatskom Dvoru okupilo se oko 170 učenika.
 
I ova sportska manifestacija, kao i sve ostale koje organizuje Sportski savez opštine Žitište, organizovana je pod pokroviteljstvom Opštine Žitište koja izdvaja značajna sredstva kada je u pitanju školski sport. Veliku zahvalnost je i  za FK „Budućnost“, MZ Banatski Dvor i OŠ „Đura Jakšić“.
 
 
Sve prisutne učenike, nastavnike i roditelje pozdravila je Smiljka Jakšić generalna sekretarka Sportskog saveza poželevši svima pre svega mnogo zdravlja, a onda sportske sreće. I ove godine Jesenji kros je ujedno bio i Trka za srećnije detinjstvo. Sa nama su bili naši prijatelji iz opštinske organizacije Crvenog krsta, svi smo imali cilj i svi smo bili na startu, a najuspešniji su ipak smelo protrčali kroz cilj.
 
 
Direktorica OŠ „Đura Jakšić“ Snežana Vlajsavljević koja je i domaćin ovog krosa pozdravila je sve prisutne, a Dejan Melar predsednik Sportskog saveza opštine Žitište i Mesne zajednice svečano je otvorio ovogodišnji Jesenji kros.
 
Zlatne, srebrene i bronzane medalje najbržim učenicama i učenicima uručio je predsednik Nadzornog odbora Sportskog saveza opštine Žitište Milenko Martinović.
 

Comments powered by CComment