Gruja Petrol

Fudbal u Ravnom Topolovcu se vraća na velika vrata

Šestu sezonu za redom ekipa Omladinca kreće kao član međuopštinske lige Кikinda – Žitište ali ovaj put sa mnogo većim apetitima, mnogo boljom organizacijom i mnogo većom podrškom. Кlub je prethodnih godina bio na ivici gašenja ali je preživeo isključivo zahvaljujući entuzijazmu i ljubavi nekolicine meštana uz čiju neizmernu pomoć je Omladinac izbegao najgori scenario.

Ravni Topolovac deli sudbinu velike većine sela u Vojvodini, iz kojih se glavom bez obzira beži u gradove a ionako mali broj omladine i dece u konstantom je padu. Ipak od ovog leta na stadionu ''Hercegovina''  duvaju neki novi, prijatniji vetrovi a fudbalski klub se kao feniks diže iz pepela i traži put na staze stare slave. Nova uprava na čelu sa predsednikom Bajatom privukla je klubu mnoge bivše igrače i sve one kojima je plavo bela boja u srcu. Na klupi Omladinca od ove sezone sedeće Milan Rajlić koji će kao bivši kapiten i istinska legenda kluba svoje veliko iskustvo preneti na ovu mladu ekipu koja će ispred sebe imati zadatak da zadovolji mnogobrojnu domaću publiku.

Ono što je novina i ono čime se klub ponosi jeste broj momaka iz Ravnog Topolovca koji se odazvao na poziv svog kluba, jer bez njih sva ova priča ne bi imala svoj smisao. Stadion je umiven i u svom punom sjaju iščekuje nadolazeće pobede.

U subotu 03.09.2022 u derbiju prvog kola međuopštinske lige Кikinda – Žitište sa početkom u 16:30č ekipa dočekuje Borac iz Aleksandrova koji je prethodne sezone smenu generacija u ekipi platio ispadanjem iz društva područnih ligaša. Poslednji duel ova dva rivala odigrala su 07.05.2017 u Ravnom Topolovcu a rezultat je bio 1:1.

Кlub ovim putem poziva svoje navijače da u subotu dođu na stadion i podrže momke u plavom belom koji su svojim angažovanjem i zalaganjem zaslužili pune tribine i veliku podršku!

Subota 03.09.2022. 16:30č
Stadion ''Hercegovina''
FК Omladinac – FК Borac (Aleksandrovo)

Comments powered by CComment