Gruja Petrol

U Banatskom Karađorđevu utakmica visokog rizika

Utakmica 20. kola Vojvođanske lige „Istok“, između fudbalskih klubova Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva i Naftagas iz Elemira, koja je na programu u subotu, 2. aprila, s početkom u 16 časova, proglašena je za utakmicom visokog rizika.

Ovo će biti duel prvoplasiranog i drugoplasiranog kluba na tabeli, Jedinstvo posle 19. odigranih kola zauzima prvo mesto, sa 42 boda, dok Elemirci imaju bod manje odnosno 41 bod.

Komesar za bezbednost Vojvođanske lige „Istok“dopisom je obavestio oba fudbalska kluba, ali i Policijsku upravu u Zrenjaninu da se preduzmu sve potrebne mere obezbeđenja u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Na stranici ovog fudblaskog kluba na društvenoj mreži Facebook objavljeno je kratko obaveštenje: "Pozivaju se svi akteri subotnje utakmice da se ponašaju fer i sportski. Utakmice kao što je ova u subotu su ono što održava fudbal u manjim sredinama. Svi navijači treba da dodju i prisustvuju prazniku fudbala, da uživaju u majstorijama Zekanovića, Grbana, Matića, Jankova, Radišića, Milivojeva i ostalih igrača obe ekipe, kao i u taktičkom nadmudrivanju dvojice trenera, Grbušića i Mihajlovića. Očekujemo pune tribine i pozivamo sve ljubitelje dobrog fudbala da dodju na utakmicu, nadamo se dobrom fudbalu i borbi na terenu. Ekipe da pokažu zašto su trenutno na vrhu lige, a navijači svojim navijanjem pruže podršku svojim timovima".

Comments powered by CComment