Gruja Petrol

Karađorđevčani jesenji prvaci Vojvođanske lige

Fudbaleri Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva ostvarili su još jednu pobedu na domaćem terenu, ovog puta protiv ekipe BAK iz Bele Crkve rezultatom 4:0. Strelci na ovom meču su bili Kujundžić 2, Vukoje i Ninić.

Karađorđevčani su pred zimsku pauzu prvi na tabeli Vojvođanske lige grupe "Istok" sa skorom od 10 pobeda i 2 nerešena rezultata i 3 izgubljene utakmice.

- "Fudbal je kolektivni sport pa uz angažovanje pravih pojedinaca i ozbiljne organizacije može da se napravi pravi rezultat. Najmanje 4 godine smo kao ekipa zajedno i u samom vrhu tabele ali ovo je prvi put da se osladimo kao jesenji prvak. Nadam se da tako i ostati i na kraju."

- "U godini kada se obeležava 100 godina od postojanja našeg sela i koje je jedno od najmlađih osnovanih u Vojvodini a sa uslovima i saradnjom ljudi iz Uprave mislim da zaslužujemo da se oprobamo i u Srpskoj ligi. Pred nama je mesec dana pauze što je dovoljno vremena da se još bolje organizujemo i da sačuvamo kvalitet ekipe i još dopunimo sa adekvatnim fudbalerima." - rekao je Dragan Radaković.

Comments powered by CComment