Gruja Petrol

Teniski turnir ''Trending open 2021'' 18. i 19. septembra u Žitištu

U subotu i nedelju 18.- 19. septembra u sportsko poslovnom centru" Pešut" u organizaciji teniskog kluba "Trending" iz Žitišta održaće se teniski turnir "TRENDING OPEN 2021".
 
Takmičari se mogu prijaviti u Kafe poslastičarnici "Cassato in"u Žitištu ili na telefon 064 1669650 do 15. septembra 2021.
 
 
Rukovodstvo teniskog kluba u kom se nalaze isključivo žene obećava vrhunsku organizaciju turnira koji je tradicionalan. Na turniru pravo učešća imaju muškarci bez obzira na na kategoriju a u perspektivi je u planu organizacija i ženskog i mešovitog turnira. Član Upravnog odbora i potpredsednica teniskog kluba Žana Govedarica poziva sve zainteresovane takmičare a ujedno se zahvaljuje Sportskom savezu Opštine Žitište i  Turističkoj organizaciji Opštine Žitište za podršku u organizaciji turnira.
 
 
Sponzori turnira su : Štamparija "Sitoprint", "DOO "Valor", "Kruna voda", Poslastičarnica "Cassato in", Menjačnica"Bee Dream", Rođendaonica "Happy day kids" i Picerija "Belvedere 023".
Medijski sponzori su: "Info centar Žitište", "Žitište online", "Sportinfo", List "Zrenjanin", "Sportski.rs" i "Medija-live" Zrenjanin.
 
Dobro došli, teniski klub "Trending".
 

Comments powered by CComment